Salut i Bellesa||centre de massatge i estetica Anar a inici Espa–ol
Serveis Botiga Revista l'Equip
Xec regal
XEC REGAL
linea separación
cuadrado SORPRÉN AMB REGALS PERSONALITZATS

Tria i combina de la gran varietat de serveis i productes que t'oferim. A continuació alguns exemples:

-Tractament corporal Bora Bora Blau Profund - Un relaxant tractament amb massatge integral tractant ambdúes bandes del cos i del cap fins els peus. Déixa't emportar per la relaxació i l'exotisme de la Polinesia: Peeling amb Aigua Marina i Sucre Tropical + Pressions i friccions amb les Pindes (saquets d'Algues) + Aplicació de la Crema Divina (a base de pols de perla).

-Tractament corporal Flor de Lotus - Promou la relaxació, l'alineació de l'energia i la comunió amb el silenci interior: Peeling de Lotus + Massatge Drenorelaxant + Massatge corporal + Peeling facial + Massatge facial drenant i tonificant + Mascareta facial de Lotus, tònic de Lotus i parxos Eye Care + Massatge capilar + Té blanc.

-Tractament corporal a la Xocolata - Realitzat amb una crema de xocolata per beneficiar-se de les seves propietats revitalizants i nutrients: Peeling corporal a la Xocolata + Mascareta corporal a la Xocolata + Massatge facial i cranial + Massatge corporal.

-Tractament facial Argan - Tractament de cara, escot, braços i mans per reconstituïr i reforçar la protecció de la pell desde l'interior.

linea separación
cuadrado SEMPRE UN BON REGAL

Regala un val d'una quantitat determinada i sempre l'encertaràs. Aquest val es pot bescambiar per serveis i per productes.

linea separación

Per comprar un Xec-Regal truca al t. 659958039 o escriu a atencio@salutibellesa.net

No pots donar el Xec-Regal en persona? Nosaltres l'enviem a qui vulguis